Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Laat uw tuinhuis of blokhut plaatsen

Heeft u een plek nodig om uw tuinmateriaal in op te bergen? Dan is het plaatsen van een tuinhuis of een blokhut het overwegen waard. We plaatsen tuinhuizen en blokhutten in verschillende maten en modellen en leveren aan van A tot Z: van fundering van uw houtconstructie tot het afwerken van de kleinste details. 

Waarom een tuinhuis of een blokhut plaatsen? 

Een tuinhuis of een blokhut is een functioneel bijgebouw dat je op meerdere manieren kan gebruiken. Waarom zou u nu precies een tuinhuis plaatsen? Enkele troeven op een rij:

  • extra bergruimte: denk maar aan het opbergen van uw tuinstoelen, kussens, fietsen, tuingereedschap …
  • keuze uit verschillende materialen, kleuren, afmetingen waardoor uw tuinhuis mooi bij uw woning past
  • verschillende toepassingen mogelijk: van gezellige tuinkamer tot een modern tuinkantoor

Houten tuinhuis Chaletcenter
Houten tuinhuis Chaletcenter

Wat is het verschil tussen een tuinhuis en een blokhut?

Het belangrijkste verschil tussen een blokhut en een tuinhuis is het constructiesysteem. Blokhutten worden gebouwd met een systeem van houtstapelbouw. Hierdoor zijn ze altijd rechthoekig of vierkantig qua vorm. Voor tuinhuizen te bouwen bestaan er daarentegen verschillende soorten constructiesystemen. Denk bijvoorbeeld aan stapelbouw of houtskeletbouw.

Advies op maat

We begrijpen hoe belangrijk het voor u is om de juiste beslissing te nemen bij het investeren in een tuinhuis of blokhut. Heeft u twijfels? We helpen u graag bij het bekijken van de mogelijkheden, zodat u een tuinhuis of blokhut vindt dat bij de stijl van uw woning en tuin past.