Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tuinaanleg en tuinrenovatie

Heeft u grote tuinwerken gepland of wilt u uw bestaande tuin renoveren? Van De Vyver voert de aanleg van uw droomtuin uit, van A tot Z. In een stijl die naadloos bij uw woning en de omgeving past. Van kleine stadstuin tot grote totaalprojecten.

Tuinrenovatie

Uw huidige tuin nieuw leven inblazen? Als ervaren tuinaannemer zorgen wij ervoor dat uw tuin er weer als nieuw uitziet. Voordelen van tuinrenovatie:

  • U beslist zelf welke elementen u wilt behouden
  • U heeft eindelijk die tuin waar u van droomde
  • Minder onderhoud aan uw tuin
  • Betere waterhuishouding dankzij nieuwe grasmatten


Meer over tuinrenovaties

tuinaanleg tuinaannemer

tuinaannemer aanleg tuin

Totaaltuin aanleggen

Uw volledige tuin onder handen nemen? We helpen u uw droomtuin realiseren. We starten met een ontwerp volgens uw stijl en budget. 

  • Eén aanspreekpunt voor alle werken, geen overlappingen 
  • Realistische budgettering en tijdsinschatting
  • Vakkundig werk met oog voor detail


Meer over totaaltuinen

Bedrijfstuin aanleggen

Een verzorgde en mooi aangelegde bedrijfstuin is het visitekaartje van uw onderneming. We verzorgen de aanleg van uw bedrijfstuin. Van de voorbereidende grond- en verhardingswerken tot aanleg van grasmatten en beplanting. 


Meer over bedrijfstuinen

Bedrijfstuin aanleg Van De Vyver

Enkele facetten van tuinaanleg waarvoor u bij Tuinaannemer Van De Vyver terecht kan:

Beplantingsadvies 

We bekijken samen welke planten het beste passen bij de grondsoort, directe omgeving en uw stijl. Ook geven we meteen mee hoe deze beplanting best onderhouden worden. We zorgen voor een goede verhouding tussen bladhoudende en bladverliezende planten zodat u ook tijdens de wintermaanden van een mooie tuin kan genieten.

Voorbereidende grondwerken en verhardingswerken 

Zo ligt het terrein zaai- en plantklaar voor uw nieuwe tuin.

Inzaaien of grasmatten 

Voor de aanleg van uw gazon heeft u meerdere keuzes. 

  • Aanleg met grasmatten (graszoden) biedt het snelst resultaat. Na 2 à 3 weken is de grasmat al dichtgegroeid en beloopbaar. 
  • Inzaaien van uw gazon is een goedkopere, maar tragere optie. Bij het inzaaien van een gazon moet u er rekening mee houden dat er nog bijgewerkt moet worden, zelfs nadat het gras is gegroeid. In vergelijking met graszoden, krijgt u niet meteen een dichtbegroeide grasmat.
  • Aanleg van kunstgras is een derde optie. Het grootste voordeel van kunstgras is dat u het niet moet afrijden. Kunstgras hoeft u niet te bemesten, te besproeien of te wieden. Het enige wat u moet doen is de grasmat af en toe eens borstelen. 

Van De Vyver Tuinaanleg werkt uitsluitend met hoogwaardige, gecertificeerde (kunst)grasmatproducten. U kan ook kunstgras bestellen en laten leveren. 

Twijfelt u over de keuze van uw grassoort? Neem gerust contact op met ons en stel ons uw vragen.