Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Laat uw tuin renoveren

Een tuin is een plek waar we kunnen ontspannen, genieten van de natuur en tot rust komen. Maar na verloop van tijd kan een tuin verouderd raken en zijn glans verliezen. Een tuinrenovatie kan uw bestaande tuin nieuw leven inblazen zonder dat u de basis van uw tuin hoeft aan te passen. Samen bekijken we welke facetten u van uw oude tuin wilt behouden en welke toe zijn aan vernieuwing.

Voordelen van een tuinrenovatie

Naast het feit dat een tuinrenovatie doorgaans budgetvriendelijker is dan een totaalproject, zijn er nog een aantal andere voordelen:

  • U beslist zelf welke elementen u wilt behouden
  • U heeft eindelijk die tuin waar u van droomde
  • Minder onderhoud aan uw tuin
  • Betere waterhuishouding dankzij nieuwe grasmatten

renovatietuin

Combinatie van oud en nieuw

Het makkelijke aan tuinrenovatie is dat u de basis van uw oude tuin kan behouden. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die komen kijken bij het renoveren van uw tuin:

Bij een tuinrenovatie heeft u de volledige controle over welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. U bepaalt dus zelf welke delen vernieuwd worden en welke niet.

Hoeveel kost een volledige tuinrenovatie?

Wanneer we uw wensen hebben besproken en het ontwerp hebben uitgetekend, ontvangt u een duidelijke planning van de aanleg en de definitieve kostprijs. Hoe groot of klein uw renovatietuin ook is: we communiceren de prijs altijd vóór de werken starten.

Is de basis van uw tuin niet meer geschikt of wil u toch iets helemaal anders? Dan kan u opteren voor de aanleg van een totaaltuin.