Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Totaaltuin van A tot Z

Uw volledige tuin onder handen nemen? Tuinaannemer Van De Vyver helpt u graag uw droomtuin waar te maken. Vanaf het aanvragen van een offerte tot de oplevering van uw tuinproject. U geniet van een aangename, heldere communicatie en een vlekkeloze, persoonlijke dienstverlening door Didier Van De Vyver.

Uw totaaltuin in 3 stappen:

  1. We starten met een ontwerp volgens uw stijl, budget en de gewenste timing. We bezorgen u een transparante offerte met realistische budgettering en tijdsinschatting.
  2. Groen licht op onze offerte? Dan gaan we aan de slag. Van de voorbereidende verhardings- en grondwerken tot de beplanting: we leveren vakkundig werk met oog voor detail.
  3. De tuinwerken zijn afgerond? Tijd om te genieten van een geslaagd eindresultaat!

Tuinrenovatie aanleg tuin

Wat kost het aanleggen van een nieuwbouwtuin?

Wanneer we uw wensen hebben besproken en het ontwerp hebben uitgetekend, ontvangt u een duidelijke planning van de aanleg en de definitieve kostprijs. Hoe groot of klein uw totaaltuin ook is: we communiceren de prijs altijd vóór de werken starten.

Vertrouw op ons vakmanschap

Om de aanleg van uw tuin vlot te laten verlopen, kan u vertrouwen op bijna 20 jaar ervaring van Didier Van De Vyver. Als zaakvoerder volgt Didier uw tuinwerken nauwlettend op en houdt u op de hoogte van de lopende werken.

Ontvang een offerte op maat

  • Bezorg ons uw plannen, de gewenste afmetingen en een foto van de bestaande situatie via info@vandevyver-tuinaanleg.be
  • Op basis daarvan ontvangt u een vrijblijvende offerte. 
  • We nemen vervolgens contact met u op. Samen maken we uw finale keuze op en ontvangt u een persoonlijke offerte.

Of bel ons op  +32 495 23 99 788 voor een afspraak.