Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Laat uw terras of oprit reinigen

Heeft u last van groene aanslag op uw houten terras of stenen klinkers en lukt het u niet om deze weer schoon te krijgen? Schakel Tuinaannemer Van De Vyver in voor het professioneel reinigen van uw terras, oprit of bestrating. We werken met een gepatenteerde reinigingstechniek, zonder gebruik te maken van chemicali├źn of een hogedrukreiniger.

Voordelen van terras- of oprit reiniging door Van De Vyver:

  • milieuvriendelijke reinigingstechniek op waterbasis 
  • geen oplosmiddelen
  • geen last van opspattend vuil
  • voegen worden er niet uitgespoten
  • langere levensduur van terras of oprit


Offerte aanvragen

Ontmossen terras , oprit machinaal reinigen

Stappenplan reinigen van terras en bestrating

  1. Een eerste stap is een dieptereiniging van uw terras of bestrating met onze professionele reinigingsmachine. Baan voor baan reinigen we de bestrating en spoelen we het vuil af. 
  2. Na een grondige reiniging met de machine spoelen we het terras of de bestrating af met water, zodat het vuil verdwijnt. In de meeste gevallen kan tot wel 90% van al het vuil worden verwijderd, waaronder korstmossen. Het kan echter wel zo zijn dat de inbranding zichtbaar blijft.
  3. Het opnieuw invegen van zand tussen de klinkers of bestrating zorgt ervoor dat het oppervlak gepolijst wordt en er weer als nieuw uitziet.