Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Laat uw poort of omheining plaatsen

Zoekt u een tuinaannemer die ook uw poort en omheining kan plaatsen? Dan zit u goed bij Tuinaannemer Van De Vyver. Ons team van ervaren vakmensen is gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende soorten poorten en omheiningen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige tuinafsluiting of een op maat gemaakte draai- of schuifpoort, wij kunnen het voor u realiseren. We werken met verschillende materialen voor het realiseren van uw poort of omheining. Zo heeft u keuze uit verschillende types afsluitingen, poorten en keerwanden.

Keuze uit verschillende soorten tuinafsluitingen: 

  • Draadafsluitingen: deze afsluitingen zijn onderhoudsvriendelijk en bieden een goede veiligheid en privacy.
  • Hardhouten en houten tuinschermen: deze tuinschermen  bieden een natuurlijke uitstraling aan uw tuin en zijn duurzaam als ze goed worden onderhouden.
  • Gaashekwerk: dit type afsluiting bestaat uit gaas en is beschikbaar in verschillende hoogtes en diktes. Het is een betaalbare optie en biedt goede beveiliging voor uw tuin.
  • Staafmat hekwerk: dit type afsluiting bestaat uit metalen staven en is beschikbaar in verschillende kleuren en hoogtes. Het geeft je tuin een strakke uitstraling.
  • Betonnen afsluitingen: dit type afsluiting biedt uitstekende beveiliging en privacy en is beschikbaar in verschillende kleuren en patronen.

Afsluiting bamboe

Metalen poort Oprit

Keuze uit verschillende soorten (geautomatiseerde) poorten:

  • Schuifpoorten: deze poorten zijn ideaal als u geen of weinig ruimte heeft om een draaipoort te installeren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waaronder hout en metaal.
  • Draaipoorten: deze poorten zijn een klassieke keuze en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Van modern tot klassiek, van hout tot metaal.
  • Hardhouten draaipoorten: deze poorten zijn gemaakt van duurzaam hardhout en bieden een natuurlijke uitstraling aan uw woning en tuin.

Ook een combinatie van metaal en hout is mogelijk. Het metalen frame zorgt voor stevigheid en duurzaamheid, terwijl het hout voor een warme uitstraling zorgt.

Soorten keerwanden

Keerwanden bestaan in verschillende vormen en maten. Doorgaans worden ze in prefabbeton gemaakt, in U-, L- of T-vorm.