Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Oprit aanleggen

Een oprit is niet zomaar de weg naar uw garage, carport of bedrijfsparking. Wij begrijpen dat als geen ander en met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat uw oprit of bestrating perfect aansluit bij uw tuinomgeving. We leggen opritten en bestratingen in verschillende mogelijke materialen in regio Evergem. Hieronder vindt u enkele opties voor verharding van uw oprit.

Betonklinkers

Betonklinkers, ook bekend als betonstraatstenen, zijn geschikt voor opritten vanwege hun weerstand tegen zware belastingen en de mogelijkheid om in verschillende patronen en vlakken gelegd te worden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en betaalbaar. Bent u op zoek naar een oprit die lang mee gaat? Dan zijn betonklinkers een goede keuze.

Kleiklinkers

Kleiklinkers zijn ideaal om een oprit te bestraten vanwege hun robuuste karakter. Er is een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen, waardoor er talloze combinaties mogelijk zijn. Hoewel een klinkeroprit niet goedkoop is, is deze wel gemakkelijk in onderhoud.

Siergrind & kiezelstenen

Een oprit met kiezels is nog steeds erg geliefd en dat is niet voor niets. Het is een relatief voordelige optie, maar ook snel en makkelijk aan te leggen. Daarnaast zijn er tal van verschillende uitvoeringen en vormen beschikbaar. 

Omdat opritten veel belopen en bereden worden, raden we aan om grindmatten te gebruiken. 

Grindmatten zijn stevige kunststof matten met een honingraatstructuur die ervoor zorgen dat de steentjes beter blijven liggen.

Natuursteen

Natuursteen is een volledig natuurlijk product dat gevormd wordt door gestold magma of aardlagen. Het is geschikt voor meer dan alleen het aanleggen van een terras. Het kan ook gebruikt worden voor het betegelen van tuintrappen, het afwerken van keermuren en het creëren van verhoogde of verdiepte terrassen. Daarnaast kan natuursteen ook worden gebruikt als grind.

Wij werken onder andere met basalt, kandla platines (Indische zandsteen), graniet en Belgische blauwe hardsteen.

Waterdoorlatende verharding

Als erkend plaatser voor zowel Porazzo als Terradec zijn wij de geschikte partner voor de aanleg van je waterdoorlatende verharding.

Porazzo is een duurzaam en innovatief gebonden granulaatsysteem dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Het biedt tal van voordelen, waaronder waterdoorlatendheid, onkruidwerendheid, naadloosheid, anti-slip, decorativiteit en duurzaamheid. Door het gebruik van het Porazzo-systeem wordt je verharding klimaat-, water- en natuurvriendelijk. Tegelijk behoud je de performantie en esthetiek van andere verhardingen, zoals grind en natuursteen. Meer over waterdoorlatende verharding Porazzo

Ook Terradec is een waterdoorlatend en duurzaam verhardingssysteem van gebonden granulaten voor buiten en is ideaal voor opritten, tuinpaden, voetpaden, rond zwembaden en bomen.

Oprit
Oprit 2

Inclusief voorbereidende grondwerken 

Om tot het gewenste kwalitatieve resultaat te komen, voeren wij eerst grondige voorbereidende grondwerken uit. Dit kan gaan over het uitbreken van uw oude oprit en het egaliseren van de ondergrond. We werken volgens een heldere timing en met dezelfde precisie die u ervaart bij het aanleggen van uw tuin. 

Bent u overtuigd van uw keuze of twijfelt u nog over uw materialen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Je bent van plan om je oprit aan te leggen?

Geef ons een seintje. Didier komt met plezier langs om uw project te bespreken en een vrijblijvende offerte te maken.

klinkers-1
Oprit grindplaten
Oprit grindplaten