Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Uw bedrijfstuin op maat

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het aanleggen van uw bedrijfstuin? Wij helpen u graag bij het aanleggen van uw bedrijfstuin. Vanaf het aanvragen van een offerte tot de oplevering van uw bedrijfstuin, geniet u van een aangename, heldere communicatie en een vlekkeloze, persoonlijke dienstverlening door Didier Van De Vyver.

Uw bedrijfstuin laten aanleggen in 3 stappen:

  1. We starten met een ontwerp volgens uw wensen. We bezorgen u een transparante offerte met realistische budgettering en tijdsinschatting. 
  2. Groen licht op onze offerte? Dan gaan we aan de slag. Van de voorbereidende werken tot de beplanting: we leveren vakkundig werk met oog voor detail.  

  3. De tuinwerken zijn opgeleverd? Tijd om te genieten van een geslaagd eindresultaat!

Bedrijfstuin laten aanleggen

Waarom een bedrijfstuin aanleggen?

Uw bedrijfstuin is een afspiegeling van uw onderneming. Wanneer uw tuin professioneel wordt aangelegd, creëert u vertrouwen bij uw (potentiële) klanten. Bovendien is een uitnodigende buitenruimte de perfecte plek voor uw medewerkers om te ontspannen tijdens de pauzes. Kortom: geef uw klanten een warm ontvangst en uw team een groene werkomgeving.

Vertrouw op ons vakmanschap

Om de aanleg van uw bedrijfstuin vlot te laten verlopen, kan u vertrouwen op bijna 20 jaar ervaring van Didier Van De Vyver. Als zaakvoerder volgt Didier uw tuinwerken nauwlettend op en houdt u op de hoogte van de lopende werken.

Ontvang een offerte op maat

  • Bezorg ons uw plannen, de gewenste afmetingen en een foto van de bestaande situatie via info@vandevyver-tuinaanleg.be
  • Op basis daarvan ontvangt u een vrijblijvende offerte. 
  • We nemen vervolgens contact op met u. Samen maken we uw finale keuze op en ontvangt u een persoonlijke offerte.

Of bel ons op  +32 495 23 99 788 voor een afspraak.


Ja, ik wil een vrijblijvende offerte