Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Grind

Waterdoorlatende verhardingen (grind)
Waarom grind ?
• Budgetvriendelijk
• Rustgevend
• Esthetisch
• Probleemoplosser ( nidagravel )

grind
grind5
grind2

OPRIT EN PARKINGS

Als men kiest voor opritten en parkings met kiezels te beleggen kan ik enkel de goede raad meegeven Nidagravel in overweging te nemen .
Deze honinggraat platen zorgen voor een stabiele ondergrond en is een plezier om te bewandelen of met de fiets door te rijden .
tevens word er voorkomen dat er na enige tijd spoorvorming wordt veroorzaakt waardoor er na een regenbui plassen blijven staan .

GRIND, ZIJN PRIJS ZEKER WAARD

Grind of kiezel is een losse granulaat. Door zijn lage prijs gebruikt men het vaak als voorlopige verharding voor een oprit of kiezelstrook. Nochtans heeft grind veel meer te bieden dan zijn budgetvriendelijkheid. Het is rustgevend, onderhoudsvriendelijk en erg esthetisch. U ziet grind dan ook steeds vaker opduiken rond en zelfs in de woning.

GRIND WERKT RUSTGEVEND

Japanse tuinen zijn een toonbeeld van evenwicht: waterpartijen, vissen, stapstenen en … grind zorgen al eeuwenlang voor een rustgevend effect. Het begrip ‘zen’ komt niet voor niets uit het Land van de Rijzende Zon. Grind draagt in sterke mate bij tot deze rustgevende toets. Iets wat ook steeds meer Westerlingen ontdekken.

GRIND STAAT EN LIGT MOOI

Kiezel bestaat in verschillende kleurschakeringen. Het is dan ook een ideaal materiaal om uw tuin extra te kleuren. En om op een flexibele manier contrasten op te wekken tussen schaduwrijke en lichte stukken, en felle en lichte kleuren. Grind wordt ook vaak gebruikt voor de overgang tussen gazon e

GRIND: ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Een belangrijk voordeel: grind bespaart u heel wat werk in de tuin. Het is erg gemakkelijk in onderhoud. Het enige wat u moet doen, is zorgen voor een behandeling tegen onkruid.

GRIND: EEN GOEDE PROBLEEMOPLOSSER

Bovendien ontpopt kiezel zich tot een succesvolle probleemoplosser: u gebruikt het op plekken waar niets wil groeien, die te klein zijn voor beplanting of in plaats van een veeleisend grasperk.

GRIND: MODERN EN KLASSIEK

Hebt u een moderne of klassieke tuin? Het maakt in principe niets uit: zowel de moderne als klassieke tuinarchitectuur maken gebruik van grind om hun creaties extra karakter te geven. Sommige binnenhuisarchitecten werken zelfs binnenshuis met grind waarover een laag epoxyhars wordt gego